Winschoten
bekijk online
Nieuwsbrief

Beste leden van Groei & Bloei Semper Florens

Wat we nu meemaken, heeft niemand van ons ooit meegemaakt. Een virus dat wereldwijd rondgaat en overal leed, slachtoffers en verstoring van het dagelijks leven veroorzaakt. Hier, in het rijke Nederland, zijn de gevolgen hopelijk op te vangen, ook al zijn de zorgen bij vele ondernemers groot.

We denken aan alle mensen en gezinnen die geliefden moeten missen.

Daarbij is het vervallen van onze activiteiten minder belangrijk, maar wel jammer. Tot nu toe heeft het bestuur besloten de busreis in juli niet door te laten gaan en wat betreft de open tuinen volgen we (provinciaal) de richtlijnen van regering en RIVM. De eerste weekenden zijn daarom geannuleerd.

Het bestuur heeft wat contacten gelegd met tuineigenaren in de Gelderse vallei om daar misschien nog een reis naartoe te organiseren. Eind augustus zijn daar de “Dahliadagen” gecombineerd met een paar Open Tuinen.

De nieuwsbrief verschijnt normaal in de eerste week van mei. Omdat de activiteiten in die periode nog niet opgestart worden, komt de nieuwsbrief wat later en kunnen we misschien duidelijkheid geven over de activiteiten aan het einde van de zomer. Meer gegevens volgen in de nieuwsbrief.

Het bestuur hoopt met en voor u dat we allemaal gezond mogen blijven en onze activiteiten weer kunnen hervatten. Alle goeds, het bestuur van Semper Florens.