Winschoten
bekijk online
Nieuwsbrief

Lezing Jaap Kloosterhuis en het vervolg.

Het bestuur had nog even de hoop dat we de lezing van Jaap Kloosterhuis, donderdag 19 november, op een andere locatie toch nog door konden laten gaan. Helaas, dat lukt niet, dus moeten we de lezing annuleren. Gelukkig, er komt een vervolg!

Enkele weken gelden heeft het bestuur vergaderd en zich voorgenomen onze activiteiten zoveel als mogelijk door te laten gaan. Promt kwam alles weer zo’n beetje stil te liggen. Daar gingen onze mooie voornemens. Want bij alles wat we bedenken blijven de richtlijnen rondom Corona volgen.

Voor het nieuwe jaar kan het bestuur melden dat het programma voor de lezingen rond is. Dat gaat zelfs zover dat met Jaap Kloosterhuis enkele data zijn afgesproken voor januari 2022!

De ervaringen van de Open Tuinen in 2020 waren goed, waardoor het bestuur voorstelt dat we het komende seizoen weer normaal meedoen met openstellingen. Per slot van rekening hebben we allemaal al wat ervaring met de Coronamaatregelen en leren we hoe we op een veilige manier kunnen genieten van een rondwandeling in een tuin, of bezoekers op een verantwoorde wijze kunnen ontvangen.

Ook leggen we alvast data vast voor het bloemschikken en denken we na over excursies. Uiteraard alles passend binnen de dan geldende maatregelen. Eind december verschijnt de volgende nieuwsbrief en daarin kunt u lezen wat er vanaf januari weer mogelijk is. Tot spoedig ziens.

Bestuur Semper Florens,

Groei en Bloei, afd. Winschoten.