Groei en Bloei Winschoten en de RABO clubkas campagne

Wij doen mee aan de RABO Clubkascampagne! Binnenkort ontvangen de leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen de oproep om hun stem uit te brengen op verenigingen en organisaties die een bijdrage verdienen. Groei & Bloei – SemperFlorens is actief “ in het groen” en stimuleert belangstelling voor en kennis van groen. Via onze Open Tuinen Dagen mogen vele mensen uit onze regio én daarbuiten meegenieten van de paradijsjes die onze leden met veel passie en liefde weten te creëren. Groei en Bloei zorgt zo voor positieve naamsbekendheid van en waardering voor op ons mooie Oost Groningen

Leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen krijgen hun stemkaarten met unieke stemcode per post thuisgestuurd. Van 8 t/m 22 februari 2018  kunnen zij stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit jaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun SemperFlorens
Bent u klant bij en ook lid van Rabobank Zuid en Oost Groningen? Stem dan deze maand op onze vereniging en steun daarmee onze kas! Gebruik uw stemcode om op onze vereniging te stemmen via de website van de RABO actie. En wie weet kent u mensen die lid zijn van de RABO bank, maar geen lid van Groei & Bloei? Nog beter als ook zij op ons stemmen natuurlijk!

Wilt u meer weten over de Clubkas Campagne of over het lidmaatschap van Rabobank?

Kijk dan op www.rabobank.nl/lokale-bank/zuid-en-oost-groningen/sponsoring

Dus,  STEM OP ONZE VERENIGING!!!!!!!

STORMSCHADE
angela’s tuin tussenfase