Verrassende en Spetterend BLOEMDEMONSTRATIE

“In de Lente Buitengewoon Stoer Bezig zijn”

o.l.v. Jacquelien van Eck, bloemsierkunstenares

Een van de succesvolle activiteiten van de vereniging Groei & Bloei, afd. Winschoten “Semper Florens” is bloemschikken. Een aantal keren per jaar zijn leden daar mee bezig en maken onder leiding van Jacquelien van Eck bloemarrangementen die passen bij de tijd van het jaar. Veel dagbladen, tv programma’s en tijdschriften besteden aandacht aan bloemwerk en de sfeer die bloemen in huis brengen. Om al dit moois voor een breed publiek zichtbaar te maken, nodigt “Semper Florens” belangstellenden uit voor het bijwonen van deze kleurrijke bloemdemonstratie. Iedereen is van harte uitgenodigd op:

Woensdag 29 maart 2017 – inloop vanaf 19.00 uur – aanvang 19.30 uur

Locatie Ubbo Emmius School – Bovenburen 60 / hoek Jachtlaan - Winschoten

Komt allen, neem uw vriendin, zus, buurvrouw/man mee naar deze unique avond.

Kosten voor deze bijzondere avond € 5,-- . Inbegrepen in dit bedrag zijn:

Toegang, koffie/thee met iets lekkers, een lootje en een pauze drankje.

In de pauze kunt u nog extra’s lootjes kopen, want de bloemstukken die Jacquelien maakt, worden verloot met daarnaast nog andere prijzen. U kunt zich aanmelden bij Elly Bosman email: gerriebosman(at)planet.nl    Let op : VOL IS VOL       Parkeren aan de Jachtlaan.

Gloriosa
Beeldig in het groen