Nieuwsflits mei 2020
Geachte leden van Groei&Bloei Semper Florens, Sponsoren en andere belangstellenden.

In een normale situatie zou u nu ongeveer onze nieuwsbrief en de open tuinen Gids ontvangen. Echter het zijn bijzondere tijden en dan gaan dingen anders als we gewend zijn. Niet dat het erg is dat dingen anders gaan, dat is een kwestie van wennen en anders gedragen. Veel erger is het voor de mensen die zieken of zelfs overleden familieleden hebben. Daar gaat ons medeleven naar uit.

Ook naar onze sponsoren, waarvan sommigen erg veel last en zorgen hebben door de genomen maatregelen. Ook aan jullie denken we en wij hopen dat jullie deze tijd doorkomen.

Het bestuur van Semper Florens heeft besloten nog even te wachten met het verspreiden van de  nieuwsbrief.  We hopen over een paar weken wat meer te weten over wat we deze zomer nog wel of misschien niet kunnen doen.

Het bestuur heeft er voor gekozen deze zomer geen dagtocht te organiseren, wat vooral komt door de vele onzekerheden die er zijn.

Ook is duidelijk dat het landelijk Open Tuinen weekend op 20 en 21 juni niet doorgaat. Wat later misschien nog wel kan heeft ook te maken met de Open tuinen. Daarvoor wachten we de keuzes en adviezen af van de provinciale Open Tuinen Commissie.

We vragen dus nog even geduld voordat de nieuwsbrief gaat verschijnen. Die komt in elk geval want over de inhoud hebben we al een paar idee├źn.

Voor nu alle goeds en we hopen dat u gezond mag blijven. Alle tijd voor aandacht voor uw eigen tuin. En ook al is het met enige aanpassingen, gelukkig kunnen we wel naar onze kwekerijen.

Het bestuur van Groei&Bloei Semper Florens