Winschoten

Workshop Hanging baskets maken

Afdeling:

Winschoten

Datum:

01-04-2023


Kosten:

€ € 35.00

Kosten lid:

€ € 35.00

Locatie:

Kwekerij van Oostwaard
De Akkers 17
9636 CB Zuidbroek

Route

Tijdens deze workshop vult u onder begeleiding een Engelse hangmand.

U wordt door fam. Van Oostwaard ontvangen met koffie of thee. Daarbij krijgt u eerst uitleg over de kwekerij en de verzorging van de hanging basket. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt met éénjarige jonge zomerbloeiers, teeltaarde, basismeststoffen en een grote hanging basket. De planten waarmee gewerkt wordt, zijn tijdens de workshop nog in het stekstadium. Er kan een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment zomerbloeiers waar foto’s en namen bij weergegeven staan. Zo kan er al een mooie kleurencombinatie gekozen worden, ondanks dat het nog stekjes zijn!

Aan het einde van de workshop zullen de gevulde hanging baskets in de kwekerij opgehangen worden (dit is optioneel). De kwekerij zorgt nog zo’n anderhalve maand voor de hanging baskets, omdat het buiten nog te koud is. Net voor Moederdag kan de hanging basket opgehaald worden. U zult versteld staan!

Meer info:

Kosten: De workshop kost € 35,00 per persoon. Te voldoen bij aanvang van de workshop. Dit is inclusief hanging basket, 16 stekken, teeltaarde, basismeststoffen, koffie of thee en advies en begeleiding. En uiteraard de anderhalve maand verzorging! Als u al in het bezit bent van een hanging basket-frame met een diameter van 40 cm dan mag u deze ook gebruiken en krijgt u € 1,50 korting. De kokosmat kunt u bij ons niet hergebruiken. Dit in verband met het risico op schimmelziektes.
 

Workshopdag: zaterdag1 april 2023, aanvang 14.00 uur. Bij kwekerij van Oostwaard, De Akkers 17, 9636 CB Zuidbroek.
Aanmelden: U kunt zich nog tot 24 februari voor deze workshop per mail bij de secretaris aanmelden.  watzebokma(at)hotmail.com of 06-53187079

Wacht u niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt tot 10!