Winschoten

Bloemschikdemo Hans Zijlstra

Afdeling:

Winschoten

Datum:

31-03-2021


Kosten:

€ ??

Kosten lid:

€ ??

Locatie:

Ubbo Emmius
Bovenburen 60
9675 HH Winschoten

Route

Aanvang 19.30 uur  Locatie: Ubbo Emmius, Bovenburen 60, 9675 HH Winschoten

Op deze woensdag staat de herkansing van de grootse bloemdemonstratie gepland en hopen we weer dat bloemstylist Hans Zijlstra uit Groningen, nu wel naar ons toe kan komen.

Hans heeft in 2005 de bloemenwinkel aan de Eeldersingel in Groningen van zijn ouders overgenomen. Hij vertelt "mijn beste beslissing ooit". Hans timmert goed aan de weg en voert succesvol veel opdrachten uit in onze provincie en daarbuiten.

Voorjaar 2019 heeft hij deelgenomen aan de Interflora World Cup in Philadelphia.

En nu zal hij ons in de aula van scholengemeenschap Ubbo Emmius te Winschoten komen verrassen met een spetterende bloemdemonstratie. Noteert u deze datum vast in uw agenda, nadere gegevens komen t.z.t. via onze nieuwsflits en de website. Ook over de wijze van reserveren.  Komt allen!

Meer informatie volgt

 

Meer info:

Een bloemschik demonstratie in de aula van Ubbo Emmius
door Hans Zijlstra, deelnemer aan de Fleurop Interflora World
cup in 2019

Op woensdag 8 april 2020 staat er weer een grootse bloemdemonstratie gepland voor onze vereniging. Deze bloemdemonstratie wordt dit keer gegeven door bloemstylist Hans Zijlstra uit Groningen. Hans heeft in 2005 de bloemenwinkel aan de Eeldersingel in Groningen van zijn ouders overgenomen. Hij vertelt "mijn beste beslissing ooit". Hans timmert goed aan de weg en voert succesvol veel opdrachten uit in onze provincie en daarbuiten. Voorjaar 2019 heeft hij deelgenomen aan de Interflora World Cup in Philadelphia.

En nu zal hij ons in de aula van scholengemeenschap Ubo Emmius te Winschoten komen verrassen met een spetterende bloemdemonstratie. Noteert u deze datum vast in uw agenda, nadere gegevens komen t.z.t. via onze nieuwsflits. Komt allen!