Noordelijk Kampioenschap Bloemschikken

14 maart 2020
locatie: Multifunctioneel Centrum De Wier, Ureterp

Evenals in 2019 wordt er wederom een bloemschikevenement/wedstrijd gehouden. U kunt meedoen in de groep beginners of gevorderden.
Er is een opdracht. De opdracht wordt pas bekend gemaakt aan het begin van het evenement. Men kan zich dus thuis niet voorbereiden op het werkstuk. Wel ontvangt iedere deelneemster die ochtend de benodigde materialen, ondergrond, bloemen. Het evenement wordt in het Multifunctioneel Centrum "De Wier" in Ureterp gehouden. De wedstrijden worden in de ochtend gehouden en daarna is er een verzorgde lunch ’s Middags is er een bloemdemonstratie door erkend bloemarrangeur en worden een aantal van de gemaakte stukken van de wedstrijd besproken.

Zijn er binnen onze vereniging dames die zich willen wagen aan dit evenement? Neem dan contact op met Elly Bosman 0597-562634.

Supporters zijn bij deze van harte uitgenodigd om te komen kijken!