Feest 60 jarig Jubileum 7 mei 2022

Zaterdagmiddag 7 mei 2022 was het zover. Het Jubileumfeest.

De leden hadden er zin in want ver voor 1 uur waren de eerste leden al aanwezig. Het bestuur kon gefeliciteerd, daarna een kop koffie of thee mee en dan in de zaal.

De zaal was prachtig aangekleed door de jubileumcommissie en de bloemschikcommissie. Er waren oude documenten, oude foto's te zien waar de leden die al lang lid zijn veel in herkenden. Er werden onderling prachtige verhalen verteld. het bleef mooi doorlopen en om half 2 opende Tineke Ebbens als voorzitter het feest. Ook Tineke haalde herinneringen op want zij is nl ook 1 van de eerste leden van Semper Florens.

Toen kwam Lutz Jacobi aan de beurt om te vertellen over de Wadden en Waddenvereniging. Tussendoor was er een pauze en kregen we koffie met gebak. Dat zag er prachtig uit en was echt heel erg lekker.  Na weer gezellig gekletst te hebben ging Lutz verder met deel 2 van haar verhaal. Goed om hierover ook informatie te krijgen.

De tweede pauze werd een een drankje geschonken en de jubileumcommissie ging rond met hapjesschalen met heerlijke hapjes.

Na deze pauze was de afsluiting. Jacques van Velzen nam nog even het woord namens het Rayon. Daarna kwam het afsluitende gedeelte. Tineke nam afscheid als voorzitter en Evelieke kreeg de vergaderhamer overhandigd.

Het was een hele mooie middag en als verrassing kregen alle bezoekers een plantje mee.  De RHODOHYPOXIS.

We kregen veel vragen hoe dit plantje verzorgt moet worden en daarom hebben we dat op de website gezet onder het kopje Groeninfo