Winschoten

Bloemschiklessen najaar 2023

Dit voorjaar hebben we voor het eerst bloemschiklessen opgenomen in het programma. Lineke Hummel heeft de lessen verzorgd. Er werden mooie werkstukken gemaakt. Iedereen kreeg dezelfde opdracht en de resultaten waren per persoon heel verschillend. Het was leerzaam en bovenal gezellig!

 

Daarom hebben we besloten om in najaar weer 3 lessen aan te bieden. Lineke heeft daarvoor de volgende data aangegeven: woensdag 11 oktober, woensdag 15 november en woensdag 13 december.

Zij maakt een voorbeeldstuk en meldt voorafgaand aan de les wat u daarvoor kunt meebrengen aan materiaal. U neemt ook uw eigen gereedschap mee, zoals een mesje, een schaar, een tangetje en wikkeldraad. Iedereen kan meedoen. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De lessen vinden plaats in MFC “de Binding”, Sportlaan 4 in Oude Pekela en beginnen om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur bent u welkom om uw werkplek in te richten en een kopje koffie/thee te nuttigen met iets lekkers er bij.

Voor het hele blok van 3 lessen zijn de kosten voor Groei&Bloei leden €28,00. Niet-leden betalen € 34,00.

U kunt ook kiezen voor 1 of 2 lessen. Dan zijn de kosten € 10,00 per les voor leden en € 13,00 per les voor niet-leden.

Aanmelding tot uiterlijk 1 september bij Ineke Essing: essing.ineke(at)gmail.com met vermelding van uw keuze voor het blok van 3 lessen of welke avond(en). Bellen of een WhatsApp-bericht sturen kan ook: 06 20920222.

Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op rekening:

NL 91 RABO 0351 7533 97 ten name van K.M.T.P. afd. Winschoten e.o. met vermelding van “blok” of “avond”.