Winschoten
bekijk online
Nieuwsbrief

13 oktober:lezing Laurens Lageschaar: Vaste planten en Natuurlijke concepten

Of u nu een, prairietuin, regenbestendige border, onderhoudsvriendelijke tuin wilt, of mooie plantstroken in het openbaar groen, dat wil je het liefst met mooie en sterke planten.

Lageschaar Vaste Planten uit Aalten (Gld) biedt de groenliefhebber een ware beleving met de kleurrijke beplantingsconcepten Prairie GardenĀ®, Fleur DansanteĀ® en Fleur RobusteĀ®

De beplanting is in alle seizoenen aantrekkelijk, versterkt de biodiversiteit, is uitermate onderhoudsvriendelijk en kan flexibel in nagenoeg elke tuin worden toegepast. Deze natuurlijke concepten geven praktische ontwerphandvaten met daarnaast volop ruimte voor eigen creativiteit. Op veel plaatsen worden de concepten ook in het openbaar groen toegepast, wat een verrijking voor de woonomgeving betekent.

In de plantencombinaties zijn kleur, hoogte en bloeitijden al perfect op elkaar afgestemd. Wilt u inspiratie voor  een natuurlijke tuin die de veranderingen van het klimaat kan opvangen, waar de bijen zoemen en de vlinders rond dwarrelen? Laat u deze avond inspireren door het veelzijdige assortiment in deze presentatie van kwekerij Lageschaar.